Stofferen van uw stoel of bank
Er zijn verschillende redenen om een meubel opnieuw te laten stofferen. Sommige mensen zijn aan hun meubel gehecht omdat het een oude stoel of bank van oma betreft, of omdat de fauteuil prettig zit. Ook al is de stof versleten, met de hedendaagse stoffen en materialen kunnen wij van een oude stoel of bank weer een meubel maken dat niet onder doet voor nieuw. Ook moderne meubels worden regelmatig hersteld. Omdat ze duur in aanschaf waren, of een bijzonder design hebben. Reparatie is vaak een betere optie dan nieuw kopen of weggooien.
We adviseren graag welke stof voor uw meubel het beste is. Uiteraard luisteren we graag naar uw wensen, die staan voorop! In ons atelier hebben wij een uitgebreide collectie stoffen en leder waaruit u een keuze kunt maken. Ook is het mogelijk dat wij u thuis bezoeken om het meubel te bekijken en u ter plaatse een vrijblijvende prijsopgave te verstrekken.

Door de jaren heen kan uw bank of stoel minder comfort krijgen. Om dit weer in de juiste staat te brengen, kunt u ook een gedeelte van de stof/leer vervangen of repareren. Ook is het mogelijk om alleen de vering/vulling te vervangen. Uw bank of stoel wordt altijd op de originele manier opnieuw gestoffeerd of gerepareerd met de daarbij behorende materialen.

Iedere keer weer is het resultaat verrassend. Of er nu gekozen wordt voor een traditionele stof of voor één met een moderne uitstraling, uw meubel gaat weer voor jaren mee.

Vullen en bekleden
De vulling van uw kussens bepaalt voor een groot deel hoe comfortabel deze zijn in het dagelijks gebruik. Wilt u oude of nieuwe kussens op maat laten maken, of de kussens bekleden? Wij helpen u met het uitzoeken van de gewenste kussen vulling die het meest geschikt is voor het doel wat u voor ogen heeft,  zorgen tevens voor de juiste maatbepaling en kunnen daarnaast de kussens bekleden. We zorgen op die manier voor de totale afwerking hiervan.

Interieur van uw boot of caravan of loungeset
We kunnen de kussens bekleden zoals u daar in de boot of in de caravan gebruik van maakt, maar ook maten aanpassen zodat ze iets beter passen of voor u net wat lekkerder zitten. Benieuwd hoe we uw kussens kunnen bekleden en u daarmee van dienst kunnen zijn? Neem direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.