Vanaf 2005 zijn wij een begrip in Berlicum op het gebied van meubelstoffering!
Wij stofferen zowel klassiek als moderne meubelen, en of het nu gaat om een enkel stuk of een bedrijfsmatig project Olaf van Pomeren stoffeert uw meubels vakkundig en met grote zorgvuldigheid. Het herstofferen van meubels, outdoor- caravan, en bootkussens is maar een kleine greep uit wat wij allemaal doen.
U kunt ook bij ons terecht voor het bekleden, aanpassen en vernieuwen van restaurantstoelen, speelhoeken, bureaustoelen, wanden, het repareren en restaureren van (antieke) houten meubelen, spuitwerk en het laten maken van maatwerk meubelen en ga zo maar door.

Het herstofferen van uw kostbare zitmeubel is geen eenvoudige aangelegenheid, maar ons vakmanschap geeft u de zekerheid dat de kwaliteit gewaarborgd is. Alles gebeurt op een authentieke manier. Ons adres is het juiste om uw meubelen professioneel en vakbekwaam te laten stofferen.

Met 30 jaar stoffeer ervaring staan regels van het ambacht hoog in ons vaandel!
We bekleden uw meubels met de materialen die u wenst, maar we kunnen u hier ook meer over vertellen. In ons atelier Berlicum bent u van harte welkom om de stoffen en het leder eens zelf te komen bekijken. Daarnaast geven we u graag advies over de materialen die het best geschikt zijn.

Voor een vrijblijvende offerte of een deskundig advies kunt u ons altijd bellen of online een foto uploaden voor een globale prijsopgave.