special_1Projectstofferen
Projectstofferen, dat betekent ‘bijzondere opdrachten’! Of u nu een interieurbouwer bent, op zoek naar een stoffeerder, of een instelling met een vraag om hygiënische bekledingsmaterialen, we hebben de expertise in huis.

Speciale projecten
Ziekenhuizen en instellingen stellen bijzondere eisen aan hun gestoffeerde meubilair. Het dient niet alleen mooi te blijven bij intensief gebruik, maar ook hygiënisch te zijn en goed schoon te houden. Zo maakten we voor een kinderdagverblijf nieuwe aankleedkussens die iedere dag grondig kunnen worden ontsmet.
Voor verschillende grote bedrijven, scholen, restaurants en hotels in de regio verzorgen wij de stoffering of levering van meubilair.

Brandveiligheid
De laatste jaren worden er op het gebied van brandveiligheid hogere eisen gesteld aan gestoffeerde meubelen. Om projectmeubilair aan de veiligheidseisen te laten voldoen, voeren wij ook brandvertragende stoffen in ons assortiment.
Met onze expertise, ervaring én ons assortiment aan speciale materialen kunnen we aan al uw bijzondere vragen voldoen. We informeren u graag over materialen die zijn afgestemd op intensief gebruik, hygiëne en brandwerende kwaliteiten.

Samenwerking met interieurbouwers en interieur- en binnenhuis architecten
Interieurbouwers maken de mooiste dingen. Maar stofferen is een vak apart, daarvoor schakelt men ons in. Wij werken regelmatig samen met interieurdecorateurs die in opdracht de gehele inrichting van een woningen voor hun rekeningen nemen. Verder vervaardigen wij van tijd tot tijd bootkussens en richten complete caravans en lounge gedeelten van restaurants opnieuw in met kussens.