Is het bekleden van uw meubel niet voldoende, omdat er daarnaast sprake is van een beschadiging aan de romp of aan de verbindingen hiervan? Geen probleem, dan zijn we u ook graag van dienst met een reparatie.
Als we meubels restaureren doen we dat altijd op basis van uw specifieke wensen. Wenst u hier bijvoorbeeld weer jaren gebruik van te maken, zonder dat de uitstraling wijzigt? Of voelt u aan de andere kant juist meer voor een moderne of klassieke afwerking?
Uw meubel reparatie kan u een hoop kosten besparen, in vergelijking met het aanschaffen van een nieuw exemplaar. We kunnen uw meubels restaureren en deze in de oorspronkelijke staat herstellen, of hier een totaal nieuwe draai aan geven. We richten ons uiteraard graag op de bekleding van de banken of stoelen, maar kunnen ons daarnaast ook ontfermen over de romp en de verbindingen aldaar. Als we de meubels restaureren kunt u daarom altijd rekenen op een stevig en stralend geheel.
Daarnaast kiest u voor een meer duurzame oplossing en heeft u de mogelijkheid om de uniforme stijl binnen uw woning, hotel, restaurant of kantoorlocatie te behouden.
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.
voorNa